PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 23. април 2016.

Cene smeštaja u Berlinu

ilustracija (foto: germany.travel)
Berlin je nova destinacija koja se nalazi u ponudi sa niškog aerodroma, a koja startuje od 4.septembra letovima najveće niskotarfne avio-kompanije Ryanair. Ukoliko planirate da posetite ovu destinaciju u sopstvenoj režiji, pogledajte kako se kreću cene smeštaja.

Koristeći najveći svetski bukmejker pretraživač, Booking.com, možete odsesti u nekom od mnogobrojnih berlinskih hostela i od već po ceni od 8.000 dinara pa sve preko 20.000 dinara u zavisnosti od lokacije i onog što očekujete. Pored hostela možete pronaći i ponude za veliki broj apartmana, domaćinskih kuca, prenoćišta, hotela, motela, i drugo.

Pregled cena rađen je za period od 08.09. - 11.09. za dve osobe koristeći sajt Booking.com. Ukoliko uđete preko sajta Ryanair-a na ovaj sajt i kasnije se registrujete na bukingu možete ostvariti dodatne popuste prilikom rezervacije Vašeg smeštaja.

Svakako Vam preporučujemo da ukoliko niste dovoljno vešti sa kupovinom preko interneta, to učinite Vašoj najbližoj turističkoj agenciji u Nišu i širom Srbije.


Fly from Niš Team

1 коментар:

  1. Organizaciju smestaja mozete da resite i preko sajtova wimdu, airbnb. Odsedate u privatnim apartmanima, kucama, sobama

    ОдговориИзбриши