PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 12. април 2016.

[SAMO DANAS] Svaka druga karta 50% jeftinija!


Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air svojim putnicima danas omogućuje da uz drugu kupljenu kartu ostvarite 50% popusta, jer kako poručuju iz ove kompanije ovo je idealna način da se dočeka turistička sezona kroz rasprodaju avio karata. Akcija važi za najviše 6 karata.

Tako svi putnici koji se opredele da iz Niša lete do Malmea po ceni od 1699 dinara, mogu da drugu kartu kupe upola cene odnosno od svega 850 dinara. Putnici koji se pak opredele da lete za Bazel sobzirom da se najeftinija karta kreće od 2299 dinara, drugu kartu moći da pazare po ceni od 1150 dinara.

Promocija je dostupna isključivo preko sajta wizzair.com, a svaka karta uključuje i dodeljeno sedište i mali kabinski prtljag. Ostale usluge kao što su veliki kabinski prtljag, predati prtljag (check-in bag) ili prioritetno ukrcavanje nisu uključeni u cenu karte i mogu se dodati kasnije nakon izvršene rezervacije.

Johan Ajdhagen, direktor marketinga Wizz Air-a je izjavio: “Idealan način da dočekamo turističku sezonu je velika rasprodaja avio karata. WIZZ je srećan što može uvek da pruži putnicima ono što oni traže - najniže cene, sjajnu uslugu tokom leta i dodatne opcije, ako ih putnik želi. Naše destinacije su previše zanimljive da biste ih istraživali sami; zato povedite prijatelja sa sobom i to u pola cene"

*Promocija Wizz Air-a traje 12. aprila od 00.00 do 00.00 po srednjeevropskom vremenu. Potrebno je rezervisati najmanje dva sedišta kako bi na svako drugo sedište na istom letu i na istoj rezervaciji bio ostvaren popust od 50%. Tarifa uključuje takse, ostale obavezne doplate i mali kabinski prtljag (max: 42*32*25cm). Za svako sedište biće naplaćena administrativna nadoknada u celosti. Veliki ručni prtljag, predati ptljag i druge opcione usluge nisu deo ove promocije i mogu biti predmet doplata čak i kada su kupljene u kombinaciji sa kartom kupljenom prema popustu. Karte koje se kupe u okviru promocije moraju biti iskorišćene zajedno, niti se mogu otkazati odvojeno. Rezervacije koje sadrže više od šest
sedišta nisu moguće. Maksimalan broj sedišta koja su dostupna prema ovoj promocijiji je šest.

Popust se ne odnosi na sledeće letove: Budimpešta - Bordo - Budimpešta 14. juna, Budimpešta - Marsej - Budimpešta 18. juna i Budimpešta - Lion - Budimpešta 22 juna.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар