PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 02. април 2016.

[INFOGRAFIK] Oslo i Pariz najtraženije destinacije iz Niša

(foto arhiva Fly from Niš)
U prilici smo da Vam nakon nešto više od mesec dana koliko je trajala naša anketa(26.2. - 31.3.2016) na temu potencijalno nove destinacije iz Niša prikažemo konačne rezultate glasanja.

Anketa koja je informativnog karaktera, a koju je sproveo naš portal pokazala je da najviše interesovanja postoji za letove do Osla i Pariza, a za njima slede Stokholm, Moskva i Minhen odnosno Memingen. Pod stavkom "drugo" u sistem je uneto preko 100 destinacija iz Evrope i sveta, a najviše vas je glasalo za Stavanger i Maltu. Od ostalih destinacija u prvih 20 našli su se i Milano, Bratislava odnosno Beč, Frankfurt, Ajndhoven, London, Brisel, Dizeldorf, Verona, Brisel, Cirih, Dortmund, Geteburg, Istanbul, Barselona, Ženeva, Berlin, Ljubljana i Solun.

Više od 17.700 glasova za potencijlanu destinaciju je uneto u sistem. Anketa je rađena preko specijalizovanog sajta polldady.com.

Rezultati ankete biće prosleđeni rukovodstvu aerodroma, a koja će služiti u razgovorima i pregovorima sa potencijalno zainteresovanim avio-kompanijama za letove iz Niša.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар