PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 03. април 2016.

Restoran i trafika na Aerodromu ponovo rade

(foto: Fly from Niš)
Restoran novog naziva "Avio Krilo" zvanično je juče otvorio svoja vrata na aerodromu "Konstantin Veliki" za putnike i ostale građane, a ovog jutra posetili smo da vidimo  i prenesemo naše utiske.

(foto: Fly from Niš)
U osveženom ambijentu putnici, njihovi najmiliji, i ostali građani mogu da se okrepe i osveže čekajući na svoj let, nekog svog ili prosto uzivajući u pogledu koji se pruža iz restorana na avion i pistu niškog aerodroma.

Ovaj restoran nudi svim svojim gostima cene svojih usluga kao i u ostalim restoranima u gradu, a u ponudi se između ostalog nalaze jela sa roštilja, razni specijaliteti. Za proslave i veselja u ponudi se nalazi i ručak na bazi švedskog stola i još dosta toga uz popuste. 
(foto: Fly from Niš)
Gostima restorana na aerodromu u delu za ručavanje biće ugodnije, jer je u tom delu zona u kojoj nije dozvoljeno pušenje. U kafe delu restorana je dozvoljeno pušenje.

-----------------------------------------
Trafika posle par godina ponovo otvorena
Posle dužeg vremena u holu terminala na aerodromu Niš proradila je i trafika, pa će putnici, pored restorana, moći da se snabdeju određenim proizvodima i aktuelnom štampom pre odlaska na svoj let.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар