PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 22. април 2016.

Jat Tehnika će održavati avione na aerodromu Niš

Jat Tehnika od sada će redovno pružati svoje usluge na aerodromu
(foto: Fly from Niš)
Na niškom aerodromu danas je potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa "Jat Tehnikom" iz Beograda o linijskom održavanju vazduhoplova.

Kako saopštavaju iz rukovodstva niškog aerodroma, ovom saradnjom sa renomiranom kompanijom kakva je "Jat Tehnika" pružiće se jedna nova vrsta usluge koji će doprineti daljoj konkurentnosti aerodroma.
-Potpisivanjem ovog ugovora po prvi put će avio-kompanijama koje saobraćaju sa niškog aerodroma biti omogućena još jedna vrsta usluga - održavanje vazduhoplova i to od strane renomirane kompanije koja ima preko 85 godina iskustva u ovoj oblasti. - poručuju sa aerodroma
Ugovorom su definisani i zadaci koji će obavljati "Jat Tehnika" na aerodromu, a to su predpoletni pregled(routine services),  vandredno održavanje(non-routine services) i podrška za materijal(material handling). Ova firma poseduje sve evropske i svetske sertifikate iz ove oblasti.

Inače je zanimljivo da je "Jat Tehnika" samo tokom prošle godine u više navrata radila linijski pregled aviona nacionalnog avio-prevoznika Air Serbia-e koji su sletali na niški aerodrom tokom zime usled guste magle na aerodromu Beograd.

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар