PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 21. април 2016.

Đurđanović: Aerodrom zna koje su želje putnika, konačna odluka je na avio-kompanijama

ilustracija (foto arhiva Fly from Niš)
Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović rekao je jutros, gostujući u jutarnjem programu TV Zona Plus, da oni znaju želje putnika, da to pominju avio-kompanijama u pregovorima i da je na njima konačna odluka.

Rim, Milano, Pariz, Solun, Malta samo su neke od traženih destinacija iz Niša, no i pored toga avio-kompanija odlučuje hoće li tržište moći da pokrije 90% ukupnih kapaciteta aviona kako bi linija bila isplativa.
- Mi smo avio-kompanijama dostavili sve destinacije gde naši ljudi najviše žive za sve te relacije, među kojima se nalazi i Rim, Torino, Pariz, Solun, Malta. Dostavljeni su svi ti podaci i rečeno je da to od njih zavisi, onog momenta kada oni procene da mogu da imaju popunjenost na letovima preko 90%, oni će sigurno odmah leteti. - rekao je direktor aerodroma Niš, Vladica Đurđanović za TV Zona Plus
Đurđanović kaže da postoji velika želja kod privrednih komora, naročito Pčinjskog okruga, za letove ka Malti, jer ima preko 40.000 naših građana koji su pretežno iz ovih krajeva, a žive tamo. On je takođe napomenuo da bi aerodrom bio zadovoljan i sa linijom Niš - Solun.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Zona Plus

1 коментар:

  1. Super ako bude Malta, samo u zadnjih 6 meseci smo kupili 6 povratnih karata, a sa prijateljima bih popunio jedan avion sigurno.

    ОдговориИзбриши