Пређи на главни садржај

Đurđanović: Aerodrom zna koje su želje putnika, konačna odluka je na avio-kompanijama

ilustracija (foto arhiva Fly from Niš)
Direktor niškog aerodroma Vladica Đurđanović rekao je jutros, gostujući u jutarnjem programu TV Zona Plus, da oni znaju želje putnika, da to pominju avio-kompanijama u pregovorima i da je na njima konačna odluka.

Rim, Milano, Pariz, Solun, Malta samo su neke od traženih destinacija iz Niša, no i pored toga avio-kompanija odlučuje hoće li tržište moći da pokrije 90% ukupnih kapaciteta aviona kako bi linija bila isplativa.
- Mi smo avio-kompanijama dostavili sve destinacije gde naši ljudi najviše žive za sve te relacije, među kojima se nalazi i Rim, Torino, Pariz, Solun, Malta. Dostavljeni su svi ti podaci i rečeno je da to od njih zavisi, onog momenta kada oni procene da mogu da imaju popunjenost na letovima preko 90%, oni će sigurno odmah leteti. - rekao je direktor aerodroma Niš, Vladica Đurđanović za TV Zona Plus
Đurđanović kaže da postoji velika želja kod privrednih komora, naročito Pčinjskog okruga, za letove ka Malti, jer ima preko 40.000 naših građana koji su pretežno iz ovih krajeva, a žive tamo. On je takođe napomenuo da bi aerodrom bio zadovoljan i sa linijom Niš - Solun.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Zona Plus

Коментари

  1. Super ako bude Malta, samo u zadnjih 6 meseci smo kupili 6 povratnih karata, a sa prijateljima bih popunio jedan avion sigurno.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23