PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 20. април 2016.

Ryanair uspostavlja svoj prvi let iz Niša do Berlina 4.septembra!

Najveći low cost prevoznik konačno u Nišu! (foto: wikipedia.org)
Najveća niskotarifna avio-kompanija Ryanair uspostaviće svoje prve letove iz Niša i to od 4.septembra direktno za Berlin(Šonefeld) po promo ceni od 24,99 evra. Na ovoj destinaciji će Irski avio-prevoznik leteti dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

Kako je izjavila direktorka marketinga i prodaje za Istočni Mediteran gospođa Chiara Ravara ispred Ryanair-a, oni se raduju dolasku u Srbiju i uspostavljanju njihove 32.destinacije koja će godišnje prevoziti 30.000 putnika.
- Ryanair se raduje objavljivanju dolaska u Srbiju i otvaranju svoje 32.destinacije. Takođe se raduje početku letova od septembra 2016.godine sa linijom za Berlin(Šonefeld) koja će doneti 30.000 putnika na godišnjem nivou. - rekla je Ravara
Karte za ovu destinaciju, Ryanair pustio je u prodaju karte i to po promotivnoj ceni od 24,99evra, čija akcija će trajati do srede 27.aprila u ponoć.

Iz ove avio-kompanije poručuju svojim budućim putnicima da što pre kupe karte po ovim fantastičnim cenama preko njihovog sajta www.ryanair.com . Takođe, najavljeno je da će uskoro sajt biti dostupan i na srpskom jeziku.

Novom linijom niški aerodrom će se svakako dostići svoj novi zadati rekord od 100.000 prevezenih putnika na godišnjem nivou na kraju ove godine.

Podsetimo da niskotarifni avio-prevoznik iz Mađarske Wizz Air redovno leti dva puta nedeljno do Bazela i Malmea, a od 20.avgusta startuje i do Dortmunda.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар:

  1. svaka cast ryanu , vec su pustili karte u prodaji na njihovom sajtu...

    ОдговориИзбриши