PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 15. децембар 2015.

Aerodrom premašio poslovna očekivanja, naredne godine formiranje kargo centra

ilustracija; (foto arhiva FFN)
Direktor RRA JUG, Bojan Avramović rekao je sinoć u emisiji "Podatak Plus" na TV Zona plus da je aerodrom ostvario i premašio očekivanja po svim parametrima u 2015.godini i da će se u prvoj polovini naredne godine formirati kargo centar sa svom pratećom opremom.

On je čestitao zaposlenima na aerodromu koji su izdržali minimalna primanja, za razliku od nekih preduzeća koji su otišli u likvidaciju sa platom 120 hiljada dinara i pritom istakao da aerodrom "Konstantin Veliki" nema dugova sem vraćanja starih kredita.

- Po onome što su do sad uradili, oni imaju po svim indikatorima bolje rezultate nego što smo mi planirali kada smo projektovali ovaj model sa niskom cenom. To su zaposleni generalno uradili i izdržali su ceo taj nalet, sa dugovima sada dobro stoje, regularno vraćaju. - rekao je Avramović
Prema rečima direktora RRA JUG, plan je bio da se kargo centar formira tek kroz 3 godine, no kako aerodrom ima sve uslove za razvoj ovog vida saobraćaja planirano je da se taj centar formira već u prvoj polovini naredne godine sa svom neophodnom opremom.

 - Plan je da se formira kargo centar do aprila meseca i da on krene da radi sa svom potrebnom opremom.- izjavio je direktor RRA JUG
Grad će za ove potrebe izdvojiti 35 miliona dinara za opremu i sredjivanje prostora, kaže Avramović i ističe da je daleko isplatljivije da sleti jedan veliki kargo avion, i kada bi on leteo svaki dan gradu bi se vraćalo u budžet 50 do 100 miliona dinara godišnje.


Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / TV Zona Plus

Нема коментара:

Постави коментар