PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 31. децембар 2015.

Fly from Niš u 2015.godini

Srećni praznici! (foto: Fly from Niš)
Na kraju godine došao je red da sumiramo rezultate našeg rada, gde možemo reći da smo i više nego zadovoljni.

Objavili smo više od 300 vesti što nas svrstava red najaktivniji portala iz oblasti vazduhoplovstva, sa preko 160 hiljada poseta samo u ovoj godini odnosno od pokretanja portala septembra 2014. više od 190 hiljada posetilaca iz čitavog sveta.

Kao jedini portal u gradu koji se isključivo bavi informisanjem javnosti o svim dešavanjima vezanim za niški aerodrom, još jednom smo potvrdili naš značaj, a to dokazuje i par slučajeva kao na primer kada je bilo problema sa letom za Bazel odnosno skorašnjom maglom na niškom aerodromu kada je avion Wizz Air-a na letu iz Malmea preusmeren u Beograd. Uživo ste mogli da u tekstualnoj verziji pratite i naše izveštavanje sa niškog aerodroma na dočeku prvog aviona Wizz Air-a iz Malmea.

Zahvaljujući Vašim slikama i foto pričama, sigurno smo doprineli da zainteresujemo i ostale putnike koji su prvi put leteli iz Niša. Nastavite i dalje da nam šaljete Vaše fotografije ili video materijal i na najbolji način pomognete da se aerodrom još više promoviše, a mi ćemo se potruditi u narednom periodu da to i nagradimo.

U narednoj godini trudićemo se da još više radimo na informisanju svih putnika, sadašnjih i budućih, jer je dolaskom Wizz Air-a  aerodrom ne samo uspeo da za 6 meseci obori rekord po broju putnika iz 2006. već je kroz terminal prošlo više od 30% novih putnika koji su prvi put leteli iz Niša.

Naš portal koji se isključivo bavi jednom temom, a to je Aerodrom Niš, citiran je skoro u većini lokalnih i regionalnih medija, a novina je da smo u ovoj godini citirani i u nekoliko državnih medija. Sobzirom na to da nas prate ljudi sa svih kontinenata i da se mi kao portal razvijamo još više, želja nam je da u novoj godini pokrenemo i englesku verziju sajta, a to će pre svega zavisiti od našeg finansiranja jer sve što radimo je na volonterskom principu. Svakako možete da u narednoj godini očekujete i neke druge nove i zanimljive sadržaje na našem portalu.

TOP 5 NAJPOSEĆENIJIH VESTI U 2015.GODINI

TOP 5 DRŽAVA SA NAJVIŠE POSETA
1.SRBIJA
2.Nemačka
3.Švedska
4.Švajcarska
5.Sjedinene Američke Države

Uredništvo portala Fly from Niš čestita svim svojim čitaocima predstojeće praznike!
NEKA I U 2016.GODINI NIŠ BUDE NAŠA VEZA SA SVETOM!

Нема коментара:

Постави коментар