PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 18. децембар 2015.

Ruska niskotarifna avio-kompanija Pobeda pokreće prve letove ka Evropi

ilustracija; (foto: fb aviokompanija Pobeda)
Prva ruska niskotarifna avio-kompanija Pobeda za vikend startuje sa prvim destinacijama ka evropskim gradovima, Bratislavi i Milanu, a od naredne godine i ka Salcburgu. U ovoj avio-kompaniji za naš portal kažu da konstantno rade na istraživanju i drugih tržišta uključujući i tržište Srbije.

Prvi let za Bratislavu ova kompanija pokreće u subotu, dok će za Milano poleteti u nedelju. Letovi će se obavljati sa moskovskog aerodroma Vnukovo. Ka ovim destinacijama će se leteti svakodnevno.  Zanimljivo je da će putnicima koji putuju za Beč odnosno za Moskvu iz Beča preko Bratislave biti obezbeđen autobuski transfer te će ti putnici kupiti kartu za destinaciju Beč stim što će leteti preko Bratislave koja se na samo 40km od glavnog grada Austrije. Od naredne godine Pobeda pokreće i liniju za Salcburg.

U ovoj avio-kompaniji kažu da se konstantno radi na ispitivanje tržišta za uvođenje i drugih destinacija.

Pobeda je deo grupacije ruske nacionalne avio-kompanije Aeroflot. Do 2018. godine, flota će se sastojati od 40 aviona i transport dostići će 10 miliona ljudi godišnje. Mreža ruta će se sastojati od više od 45 domaćih i međunarodnih destinacija, navode na svom zvaničnom sajtu.

Avio-kompanija raspolaže sa novim avionima tipa Boing 737-800 kapaciteta do 189 putnika sa flotom od 12 aviona.

Podsetimo da je direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović ranije izjavio da je Moskva jedna od najisplativijih destinacija koja je pokazala studija koju je aerodrom radio za potrebe privlačenja avio-kompanija. Ostaje da se vidi hoće li se eventualno ova avio-kompanija nakon svoje procene tržišta zainteresovati za Niš kao destinaciju i pokrenuti letove ka ruskoj prestonici.


Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар