PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 18. децембар 2015.

Parlić: Nadamo se novoj liniji Wizz Air-a i novoj avio-kompaniji u 2016.godini

ilustacija (foto arhiva FFN)
Direktor Turističke organizicije Niša, Uroš Parlić rekao je juče gostujući na TV Zona Plus da se nada novoj destinacija Wizz Air-a i da se očekuje dolazak još jednog avio-prevoznika.

Parlić kaže da se več priča o uspostavljanju treće destinacije Wizz Air-a iz Niša, na osnovu iskustva koja ova kompanija ima od kako je ove letove pokrenula tokom letnje sezone. On je najavio da bi u novoj godini još jedan avio-prevoznik mogao da poleti sa niškog aerodroma, ali nije rekao koja je kompanija upitanju.
-Nadamo se da će Wizz Air na osnovu iskustva koji ima sa ove dve linije i uopšte sa popunjenošću svojih kapaciteta uvesti treću liniju, nešto se oko toga već prića, možda će doći još neki operater da leti. To ide svojim nekim tokom i ide dobro. - izjavio je Parlić za TV Zonu Plus
Turistička organizacija Niša prema Parlićevim rečima prezentovaće Niš kao destinaciju u narednoj godini na sajmovima turizma u Geteborgu i Briselu, na destinacijma na kojima već leti Wizz Air, te pokušati da u saradnji sa tur-operaterima iz tih zemalja da organizuju sezonske letove sa niškog aerodroma.


Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / TV Zona Plus

Нема коментара:

Постави коментар