PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 21. август 2016.

Da li znate sa kojim posadama letite iz Niša?

Strane posade na letovima Wizz Air-a iz Niša (foto: Fly from Niš)
Wizz Air iako ima svoju bazu u Beogradu, letove iz Niša zapravo ne pokriva svojim srpskim posadama, već to radi iz drugih baza ove avio-kompanija širom Evrope(Poljska, Rumunija, Makedonija).

Verujemo da ste do sada na letovima iz/za Niš bili u prilici da čujete od nekih naših zemljaka komentare što ljubazno kabinsko osoblje ne govori našim jezikom. Ono što bi putnici iz/za Niš trebalo da imaju u vidu jeste činjenica da letove obavlja strana low-cost kompanija, koja i pored toga što ima srpsku posadu koja trenutno radi linije iz Beograda, iz Niša pak to radi sa stranim posadama.

Tako letove Wizz Air-a do/od Bazela rade posade iz baze u Skoplju, do/od Malmea iz baze u Gdanjsku, do/od Memingena iz baze u Klužu, do/od Ajndhovena iz baze u Poznanu,  do/od Dortmunda iz baze u Varšavi. Sličnu situaciju treba očekivati i na budućim letovima Ryanair-a iz Niša. Srpski jezik u Wizz Air-ovim ili Ryanair-ovim avionima na letovima od/do Niša moguće je očekivati ukoliko u nekoj skorijoj budućnosti ovi avio-prevoznici odluče da otvore svoju bazu na aerodromu "Konstantin Veliki" ili nacionalni avio-prevozni započne svoje letove.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар