PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 08. август 2016.

[SAMO DANAS] Promo akcija Ryanair-a od 20% popusta na kupovinu avio karata

(foto: ryanair.com)
Ryanair, preko svog sajta, svim svojim putnicima samo danas nudi 20% popusta na kupovinu avio-karata za period putovanja 16.8.- 31.10. do ponoći. Ovom akcijom obuhvaćeno je preko 2 miliona sedišta širom njihove mreže u Evropi.

Podsetimo da će ovaj najveći niskotarfni avio-prevoznik od 4.septebra otpočeti ka svojoj prvoj destinaciji Berlinu, a da će početkom zimskog reda letenja početi da leti i do Diseldorfa(Weeze), Bratislave i Milana (Bergamo). Današnjom obuhvaćene su tri destinacije iz Niša, Berlin, Diseldorf(Weeze) i Bratislava.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

 1. Da li imate u planu možda let Niš - Malta jer ima mnogo ljudi koji bi koristili Vaše usluge.Pozdrav

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Da li Vi razumete da je ovo privatna stranica koja promovise letove iz Nisa? Vase pitanje postavite Ryanair-u ili Wizz Air-u.

   Избриши
 2. Dajte neki let do Stavangera, ako ne direktan onda bar sa nekom konekcijom. Platio sam letos povratnu kartu preko Osla norwegianom 400eur. Kupljenu 3 meseca ranije. Preskupo. Do Osla i mogu da se nadju povoljniji letovi ali ko preseda nadrljao je. Zato u Srbiju putujemo jednom godisne a problem je i da nam porodice dolaze. Nije Norveska samo Oslo. Znate li koliko srba ima na jugozapadu Norveske? Pa celo Prokuplje je u Stavangeru plus mi ostali. Gledamo u ponudi te karte do Nemacke i drugih destinacija za 15eur i place nam se. Neuporedivo je povoljnija karta do Spanije ili neke druge egzoticne destinacije nego do Srbije. Trebali da se tamo nalazimo sa porodicama?

  ОдговориИзбриши