PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 01. август 2016.

Poleteli prvi avioni Wizz Air-a za Memingen i Ajndhoven

Prvi putnici za Ajndhoven i Memingen odleteli danas (foto: Fly from Niš)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik zvanično je danas uspostavio svoje prve letove ka Memingenu i Ajndohonu. Ovi letovi bili su ispraćeni vodenom zavesom na dočeku kako to dolikuje aerodromima u svetu za takve prilike.

Direktorka za odnose sa medijima mađarske avio-kompanije Tamara Valoa istakla je da Wizz Air od kada je prošle godine uspostavio svoj prvi let iz Niša čini da svim putnicima ponuti jeftine karte i da je nastavio da širi svoju mrežu linija iz Niša i Beograda.

- Danas smo veoma uzbuđeni što možemo da proslavimo uspostavljanje dve sjajnenove linije iz Niša, sa našeg drugog srpskog aerodroma. Od kada smo otvorili prvu liniju ka Malmeu u junu 2015. nastavili smo sa redovnim širenjem naše mreže linija iz Srbije, čineći da jeftine avio karte budu dostupne većem broju srpskih putnika. Trenutno WIZZ nudi najveću low-cost mrežu linija iz Niša sa pet linija do nekih od najpopularnijih evropskih odredišta. Naše prijateljsko i profesionalno osoblje se raduje što će moći da na letovima našim mladim avionima ugosti veliki broj zadovoljnih putnika.

Prema Memingenu jutros je iz Niša odletelo 160 putnika, dok je iz Memingena u Niš doputovalo 162 putnika. Na prvom letu za Ajndhoven je bilo 135 putnika, dok je iz Holandije u Niš doputovalo 172 putnika.

Podsetimo da Wizz Air ka ovim destinacija leti svakog ponedeljka i petka, a naravno leti i do Malmea i Bazela svake srede i nedelje. Wizz Air ovim nije završio zvanično pokretanje novih linija, jer već 20.avgusta uspostavlja zvanično liniju do Dortmunda. Takođe i Ryanair počinje sa svojim letovima već od 4.septembra ka Berlinu odnosno od početka zimskog reda letenja ka Diseldorfu(Weeze) , Bratislavi i Milanu(Bergamo).
Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар:

 1. Poštovani,
  gledala sam vaš sajt i našla puno korisnih informacija. Čestitam!
  Pitanje je, s obzirom da pišem tekst o Nišu, da li mi možete poslati fotografiju i da li je mogu objaviti sa vašim potpisom? Radi se o fotografiji aviona WIZZ AIRa sa putnicima
  Rozana
  rozesrbija@gmail.com

  ОдговориИзбриши