PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 03. август 2016.

Neophodno je da se i ostali gradovi regiona uključe oko razvoja aerodroma

ilustracija (foto arhiva FFN)
Govoreći oko daljeg razvoja aerodroma kao potencijala ne samo Niša već i celog regiona jugoistočne Srbije, gradonačelnik Niša Darko Bulatović najavio da će se u tom pravcu razgovarati kako bi se i ostali gradovi i opštine uključile i svojim sredstvima pomogle razvoj infrastrukture niške vazdušne luke.

Bulatović je rekao da Niš zaslužuje da bude centar jugoistočne Srbije, i da je pokretanje linija Wizz Air-a kao i uskoro Ryanair-a iz Niša mali korak za budućnost koja dolazi.
- Potrudiću se da što pre se sastanemo svi iz ovog regiona i da se i njima predoči da je to(aerodrom Niš) njihov interes i interes njihovih građana, kako bi se izborili zajedno da živimo dostojanstvenije. Potrudićemo se da naša zajednička aktivnost da rezultat. - istakao je gradonačelnik
Gradonačelnik najavio je da bi uskoro privredna delegacijacija Niša kao i lokalni mediji mogli da posete neke od destinacija koje se nude sa aerodroma "Konstantin Veliki" kako bi se ostvarila privredna i kulturna saradnja između ovog regiona sa regionima tih gradova u Evropi.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

 1. Поштовани,
  За путнике који желе да путују авионом из Ниша,а живе у Београду,односно Панчеву,постоји и обавеза доласка до Ниша,односно повратка из Ниша кући. Реч је о лету за Берлин 8.септембра,ове године.
  Да ли постоји могућност аутобуског или комби превоза? Уколико би дошли сопственим аутомобилом,постоји ли могућност остављања аутомобила на паркингу,и под којим условима?
  Одговор би био од великог значаја.
  Срдачан поздрав,
  Адам и Мирјана Керекеш

  мејл адреса adamk@mts.rs

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Poštovani,
   trenutno organizovanog prevoza sa i od aerodroma "Konstantin Veliki" ne postoji. Ono što stoji kao mogućnost je da preko redovnih linija Niš ekspresa iz Beograda dodjete do Niša i od glavne autobuske stanice taksijem stignete do aerodroma Niš ili koristeći kruznu liniju 34B čija stanica se nalazi na glavnoj ulici ispred autobuske stanice Niš. Cena taksi vožnje ne bi trebalo da Vam ispadne više od 250 dinara, dok karta za autobus koju kupujete kod konduktera 60 dinara.
   Što se tiče parkinga na aerodromu, on se naplaćuje i to 600 dinara po danu odnosno 3000 dinara za 7 dana. Obezbeđen je video nadzorom 24h, trenutno ne postoji parking garaža.
   Više: http://flyfromnis.blogspot.com/2016/05/cene-parkiranja-snizene-na-aerodromu-i-do-50posto.html


   Srdačan pozdrav,
   Portal Fly from Niš

   Избриши