PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 10. август 2016.

"Niš-ekspres" prilagođava svoj red vožnje prema redu letenja sa aerodroma Niš

ilustracija (foto: FB Niš-ekspres a.d.)
Najveći autobuski prevoznik na jugu Srbije "Niš-ekspres" planira da prilagodi svoj red vožnje iz određenih gradova Srbije i glavnog grada Makedonije prema trenutnom redu letenja sa niškog aerodroma, kako bi svojim putnicima omogućili da što udobnije i jeftinije stignu do Niša ili ka nekom gradu iz Niša.

Kako nam je rečeno u "Niš-ekspres"-u, polasci će biti prilagođeni prema redu letenja sa niškog aerodroma i autobusi će stizati i odlaziti sa glavne autobuske stanice u Nišu odakle će putnici koji idu prema aerodromu ili dolaziti od njega morati da se prebace taksijem ili koristeći aerodromsku kružnu liniju 34. Iz ove kompanije nam je saopšteno da za sada ne planiraju da imaju svoje stajalište i na aerodromu "Konstantin Veliki". Cena karata biće standarda uokviru sadašnjih redovnih polazaka ovog prevoznika.

Usklađenim redom vožnje biće za sada obuhvaćeni Beograd, Skoplje, Bujanovac, Leskovac, Vranje, Negotin, Zaječar, Knjaževac, Bor, Sokobanja, Jagodina, Požarevac, Paraćin, Kuršumlija, Prokuplje i Lebane.

Satnica polazaka autobusa "Niš-ekspres"-a prema redu letenja sa aerodroma Niš >>>


Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар:

  1. jako je prijatno putovati vašim autobusima osoblje je prijatno i ispunjava želje putnika pozdrav za nikolu

    ОдговориИзбриши