PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 05. август 2016.

Trodnevni popust Wizz Air-a od 33% na predati prtljag


Wizz Air, najveća low-cost avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, je pokrenula trodnevnu promociju za predati prtljag koji bude plaćen unapred preko sajta wizzair.com ili preko WIZZ-ove aplikacije za mobilne telefone.

Tarifa za svaki komad predatog prtljaga će biti snižena za 33%* u naredna tri dana, počev od 5. avgusta pa sve do 7. avgusta u ponoć. Snižene tarife će biti dostupne i na svaki komad prtljaga koji u ovom periodu bude dodat na već postojeće rezervacije.
Omogućili smo putnicima uštede tako što smo dozvolili da samostalno izaberu šta im je potrebno tokom leta i da samo to i naruče i plate prilikom rezervacije. Zato smo našim putnicima ponudili dve opcije za predati prtljag sa limitom od 23 kg i od 32 kg.
Tokom promocije, predati prtljag može biti dodat na sve rezervacije već od 10 evra. Nadoknade zavise od linije, a putnici jednostavno mogu pronaći tačan iznos doplate za prtljag korišćenjem našeg kalkulatora koji je dostupan na sajtu wizzair.com: https://wizzair.com/en-GB/wizzbaggagefeecalculator.
Tamara Valoa (Tamara Vallois), direktor službe za odnose sa javnošću Wizz Air-a je izjavila: "Drago nam je da možemo da ponudimo ovu sjajnu mogućnost za naše putnike kako bismo poboljšali njihovo iskustvo tokom putovanja, a da u isto vreme zadržimo niže cene. Tokom naše specijalne letnje promocije snizili smo za 33% doplatu za predati prtljag, koja je sada već od 10 evra i zahaljujući kojoj putnici neće imati problem da spakuju sve što im je potrebno za put ili da ponesu dodatne suvenire dragim osobama sa svog nezaboravnog putovanja. Rezervišite svoj let uz ovaj popust preko sajta wizzair.com i uživajte u najboljem letnjem mesecu na nekoj od atraktivnih WIZZ-ovih destinacija

* Popust od 33% se primenjuje na iznos nadoknade za predati prtljag ukoliko ga dodate u postojeću ili nvou rezervaciju preko sajta wizzair.com, m.wizzair.com ili preko WIZZ-ove aplikacije za mobilne telefone, najmanje tri sata pre planiranog polaska. Ponuda važi za predati prtljag koji bude dodat u periodu od 5. do 7. avgusta za letove koje obavlja Wizz Air Hungary. Sva pravila za prevoz prtljaga su dostupna na sajtu wizzair.com

Fly from Nis Team

Нема коментара:

Постави коментар