PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 21. август 2016.

Putnici: Konačno možemo da letimo iz Niša

Prvi putnici na letu Wizz Air-a za Dortmund (foto: Fly from Niš)
Prvi putnici ne kriju zadovoljstvo što posle mnogo godina unazad konačno mogu da lete sa svog aerodroma do Dortmunda. Kako kažu do sada su koristili letove preko Beograda, ali otvaranje veze iz Niša umnogome će im olakšati putovanje.

Jedna od prvih putnica ispričala je za TV Zonu Plus, da više od 10 godina leti iz Beograda i da evo konačno će po prvi put leteti iz Niša. Drugi putnici kažu da im je ovo najbliži aerodrom i da više ne moraju da se maltretiraju angažujući kombi prevoz do aerodroma "Nikola Tesla".
- Ranije sam morala da idem iz Beograda i bilo mi je mnogo naporno jer uveče krenem kombijem koji organizuje Wizz Air-a i onda nespavam celo veće. Mislim da je dobro što se ovde otvorila linija do Dortmunda jer mi je mnogo skratilo put. - ističe jedna od putnica za TV Zonu Plus
Podsetimo da je ovo tek peta destinacija Wizz Air-a iz Niša, ali i da ovo nije kraj sa otvaranjem novih destinacija. Ryanair će prvi put poletati iz Niša, Srbije, i to 4.septembra ka Berlinu, dok ka ostale svoje 3 najavljene destinacije početkom zimske sezone.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Zona Plus

3 коментара:

 1. Šta se dešava sa Ryan Air-ovim redom letenja? Već treći put menjaju vreme polazaka za Berlin. Nadajmo se da više neće, jer smo ušli u zonu od 2 nedelje do početka tih letova.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Nemamo informacije, ali probaćemo da ih dobijemo narednih dana od Ryanair-a.

   Избриши
 2. Da li ce mozda biti let do Atine uskoro ili makar sledece godine? Pozdrav

  ОдговориИзбриши