PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 06. септембар 2016.

Akcija jeftinih karata na letovima Ryanair-a iz Niša do 10.septembra

(foto: Fly from Niš)
Najveća niskotarifna avio-kompanija Ryanair proslavljajući pokretanje svoje prve linije iz Niša ka Berlinu odlučila je da do subote u ponoć prodaje karte po ceni od 9,99evra u jednom smeru na svim destinacijama iz Niša.
- Kako bi smo proslavili naše prvo poletanje sa niškog aerodroma i našu novu uslugu Niš-Berlin,omogućili smo  prodaju karata od 9,99 evra iz Niša za Berlin, Bratislavu, Dusseldorf Weeze i Milan Bergamo koja su na dostupna  za rezervaciju najkasnije do subote, 10-og septembra za period putovanja u decembru. Budući da će karte po ovim neverovatno niskim cenama prodatii brzo, kako bi ne bi propustili priliku, kupci bi trebalo sto pre da se uloguju na www.ryanair.com. - saopštavaju iz Ryanair-a
Iako je promo cena karata važi za period putovanja tokom decembra meseca, na sajtu je i dalje moguće naći karte po istoj ceni i tokom oktobra i novebra meseca za određene datume.

Podsetimo da Ryanair leti za Berlin svakog četvrtka i nedelje, dok će ostale svoje destinacije pokrenuti u prvim danima zimskog reda letenja ka Diseldorfu(Weeze), Bratislavi i Milanu(Bergamo).


 

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар