PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 09. септембар 2016.

Gradonačelnik Niša: Naredne godine moguće nove linije sa aerodroma "Konstantin Veliki"

Ilustracija; (foto: hdwallpapers.com)
Pariz, Barselona, Malta, Podgorica ili Tivat, pa i neka letnja destinacija u Turskoj mogli bi da se već naredne godine nađu u ponudi sa aerodroma "Konstantin Veliki", rekao je večeras gradonečelnik Niša Darko Bulatović gostujući na TV Zona Plus pritom ističući da do kraja godine nije planirano uvođenje novih linija.

Govoreći o dolasku najveće niskotarfne avio-kompanije Ryanair po prvi put u Niš, u Srbiju gradonačelnik je istakao da je to jedan od najpozivnijih događaja koji su nam se desio u zadnjih 30 godina i da će ova avio-kompanija početkom zimskog reda letenja zvanično startovati sa tri nove linije(Diseldorf-Weeze, Bratislava, Milano-Bergamo).
-Radi se o najvećoj svetskoj low cost kompaniji koja nikada nije letela iz Srbije, posebno ne iz Beograda, i ovo je prvo sletanje u Srbiju i to na niški aerodrom. Linija prema Berlinu, Diseldorfu, Bratislavi i Milanu, od koje nas poslednje tri linije očekuju u narednom periodu. Do kraja godine ukupno 9 linija biće u ponudi sa niškog aerodroma, a za sledeću ćemo videti. Planiramo Pariz, Barselonu, Maltu, pokušaćemo možda i Crnu Goru. Razgovaramo i sa turskim prijateljima da nam pomognu. - izjavio je gradonačelnik Bulatović za TV Zonu Plus
Podsetimo da sa niškog aerodroma putnici iz Niša mogu da lete ka šest destinacija širom Evrope i to Wizz Air-om do Bazela, Malmea, Dortmunda, Memingena, Ajndhovena, kao i Ryanair-om za sada samo do Berlina. Najveći niskotarifni avio-prevoznik će početkom zimskog reda letanja u uvesti linije i ka Diseldorfu(Weeze), Bratislavi i Milanu(Bergamo). Najniže cene karata na letovima Ryanair-a se mogu naći od 9,99evra odnosno na letovima Wizz Air-a od 14,99 evra u jednom pravcu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

  1. Samo napred Nis dosta je bilo monopola iz Beograda....Nadajmo se da ce i Aerodrom Ladjavci proraditi uskoro

    ОдговориИзбриши
  2. Stokholm ljudi ne razumem koaj barcelona ,malta mi smo ogorcani da niko ne pregovara za Stokholm

    ОдговориИзбриши