PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 24. септембар 2016.

Još jedna avio-kompanija pokreće letove iz Niša

Novi prevoznik uskoro bi mogao da ponudi nove destinacije ;
Ilustracija(foto: hdwallpapers.com)
Rukovodstva niškog aerodroma i grada uspela su da ,nakon dovođenja Wizz Air-a i Ryanair-a, privuku još jednog avio-prevoznika koji će pokrenuti svoje letove sa aerodroma "Konstantin Veliki" za kojeg će javnost saznati tokom narednog meseca.

Direktor Regionalne razvojne agencije "Jug", Bojan Avramović izjavio je za "Južne Vesti" da će javnost detaljnije biti upoznata za 20-tak dana i da će sadašnji i budući putnici biti veoma zadovoljni.
- Išao sam u Cirih sa rukovodstvom niškog aerodroma na razgovore. Ništa više ne mogu zasad da kažem, javnost će o svemu biti upoznata za dvadesetak dana. Bićemo svi zadovoljni. - rekao je Avramović za "Južne Vesti"
Inače gradonačelnik Niša, Darko Bulatović nedavno izjavio da se planira uvođenje novih destinacija naredne godine poput Pariza, Malte, Barselone, te letova ka Crnoj Gori i Turskoj. Tokom prednodnih godinu dana u više navrata na lokalnim medijima od raznih gradskih čelnika se moglo takođe čuti da je interesovanje iskazalo i nekoliko drugih avio-kompanija pre svega Pegasus Airlines, ali i Norwegian, Eurowings, Easyjet, Aeroflot, Turkish Airlines i drugi.

Do sada niški aerodrom zahvaljujući letovima najvećih niskotarifnih avio-kompanija putnima iz Niša ponudiće do kraja godine ukupno 9 destinacija ka Evropi. Sa ovom brojem destinacija aerodrom Niš će do kraja godine oboriti sve do sadašnje rekorde po broju putnika, jer je procena da će sa njega na kraju 2016.godine leteti više od 120.000 putnika.


Tekst. A.P.
Fly from Niš / Južne Vesti

3 коментара: