PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 21. септембар 2016.

Transfer putnika od aerodroma Bergamo do Milana i drugih gradova već od 4 evra

Različite cene bus prevoznika do centra Milana ; ilustracija (foto: chamonix.net)
Putnici lete Ryanair-om do aerodroma Bergamo, a kojima je Milano krajnja destinacija, u opciji imaju transfer autobuskim prevozom po ceni već od 4 evra u jednom pravcu.

"Teravision" kompanija koja organizuje tranfer putnika širom Evrope, pa i iz Italije, nudi svim putnicima sa aerodroma Bergamo mogućnost prevoza do centra Milana. Putnicima koja je krajnja destinacija Milano bus mogu uhvatiti ispred terminala aerodroma čiji su polasci na svakih 20 do 30 minuta. Autobus sa glavne železničke stanice u Milanu do aerodorma Bergamo saobraća sa svakih 30 minuta. Cena karte u jednom pravcu iznosi 5 evra. U slučaju kašnjenja leta za rezervisani polazak moguće je ukrcati se u naredni bus. Karte kupljene preko sajta ove kompanije moraju se odštampati. Opširnije možete pogledati ovde.

Drugi prevoznik "Orio" nudi transfer putnika od zavisnosni od dana polaske na 15 odnosno 60 minuta po ceni od 4 evra čije karte je moguće kupiti i rezervisati na njihovom sajtu. Autobus polazi od aerodroma Bergamo do centra Milana i obrnuto. Više možete pogledati ovde.

Ukoliko je sam grad Bergamo ili neki drugi grad širom severne Italije i Švajcarske Vaša konačna destinacija, više informacija možete dobiti ovde.

Podsećamo Vas da će Ryanair do Milana odnosno aerodroma Bergamo leteti od 1.novembra svakog utorka i subote. Karte po ceni od 9,99 evra možete kupiti preko zvaničnog sajta irskog niskotarifnog avio-prevoznika.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара: