PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 07. септембар 2016.

Ostvarite 10 evra popusta za Vaš sledeći let preko sajta Ryanair-a

ilustracija ; (foto: ryanair.com)
Najveća niskotarifna avio-kompanija u Evropi , Rynaiar, pokrenula je danas trodnevnu promociju gde svojim novim korisnicima prilikom registrovanja na njihov sajt nudi popust od 10 evra za sledeći let za period putovanja 1.oktobar - 18.decembra i 10.januar - 31.januar. Rezervacija letova mora biti između 7. i 21. septembra.

Članstvo u "My Ryanair" nudi putnicima brži pristup najnižim cenama avio-karata u Evropi, dozvoljavajući svojim članovima da naprave i urede svoj lični profil, omogućavajući pritom bolji utisak prilikom pretraživanja sajta ryanair.com . Ovo članstvo će uskoro svim svoji korisnicima omogućiti da pogledaju njihove nove popuste i ponude, ali i da eskluzivno pristupe ranijim brzim prodajama na njihovom sajtu.

Keni Džejkobs ispred Ryanair-a izjavio je da više od 11 miliona ljudi koristi uveliko koristi u ranijim prodajama karata i bržim ček in -ovima registrujući se na "My Ryanair" preko sajta Ryanair.com.

- Kao deo naše "Sign up & Save" promocije, svi novi registvovani korisnici "My Ryanair"-a i bukuraju svoj let dobiće 10evra popusta na njihov sledeći Ryanair buking. Ova specijalna ponuda biće dostupna do petka u ponoć, tako da korisnici treba već danas da se uloguju, registruju i više uštede.- izjavio je Džejkobs
Kako bi ostvarili 10evra popust, sledite upustva:

1. Prijavite se na sajt Ryanair.com
2. Napravite MyRyanair nalog putem "Sign Up" odeljka
3. Unesete vaše lične podatke
4. Nakon popunjavanja Vašeg profila bukirajte let pre 21.septembra 2016.godine
5  Primite 10evra popusta za Vaš sledeći buking - kliknite na "Redeem a Voucher/Reward"
6. Oba leta završite do 31.januara 2017.godine

Više informacija možete dobiti na sajtu rynaiar.com
Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар