PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 03. септембар 2016.

Sutra poleće prvi avion Ryanair-a za Berlin

Ryanair konačno počinje sa letovima iz Niša; ilustracija (foto: ryanair.com)
Najveća niskotarifna avio-kompanija iz Irske, Ryanair, započeće sutra svoji prvi let do Berlina. Ovo će biti , pored Wizz Air-a, druga niskotarifna avio-kompanija koja će obavljati redovne letove iz Niša. Doček prvog aviona Ryanair-a moćićete da pratite uživo preko naše fejsbuk stranice.

Avion Ryanair-a u Niš će prema redu letenja sleteti na niški aerodrom "Konstantin Veliki" u 15:10h koji će svečano biti pozdravljen prolaskom kroz vodenu zavesu. Let za Berlin planiran je 25 minuta kasnije odnosno 15:35h. Avionom na relaciji Berlin - Niš - Berlin upravljaće srpski kapetan Vladimir Milićević.

Naš portal će preko svoje fejsbuk stranice raditi uživo prenos sa dočeka prvog aviona najveće niskotarifne avio-kompanije Ryanair čiji će prenos startovati oko 15 časova. Prve izveštaje moćićete da pročitate opširnije tokom većernjeg dela dana, ali i tokom cele naredne nedelje.

Podsetimo da je Ryanair prva niskotarifna avio-kompanija koja je još 2006.godine iskazala interesovanje za letove sa niškog aeodroma. Nakon intezivniji pregovora sa čelnim ljudima ove kompanije u poslednjih par godina, ova kompanija zvanično je ove godine najavila dolazak na srpsko tržište. Ryanair će već početkom zimske sezone uvesti i druge najavljene linije i to do Diseldorfa-Weeze, Bratislave i Milana-Bergamo. Cene karata kod ove kompanije se kreću od 9,99evra u jednom pravcu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар