PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 04. септембар 2016.

Prvi avion Ryanair-a zvanično poleteo iz Niša za Berlin (video)

Prvi avion Ryanair-a danas na aerodromu Niš (foto: Fly from Niš)
Nešto posle 15 časova na pistu niškog aerodroma sleteo je prvi avion najveće niskotarifne avio-kompanije u Evropi, Ryanair, iz Berlina. Posle 10 godina od prvog iskazanog interesovanja konačno je Niš dobio jednu jaku niskotarfnu avio-kompaniju.

Kiara Ravara ispred Ryanair-a istakla je zadovoljstvo što ova kompanija po prvi put pokreće letove iz Srbije, Niša, i da su veoma srećni što svim svojim putnicima mogu da ponude svoje usluge.
(foto: Fly from Niš)
- Ovo je veliki dan za grad Niš, veliki dan za Ryanair, verujem da je ovo veliki dan i za Srbiju. Radujemo se letovima i avionima koje ćemo dočekati, prvu do Berlina i ostale 3 destinacije krajem oktobra, i što možemo i da zvanično obeležimo početak ove saradnje. - rekla je Ravara
Direktor niškog aerodroma ocenio je da je ovo jedan veliki događaj za niški aerodrom, imajući u vidu da je Ryanair upravo leti iz Niša. On je istakao da je prvi let za Berlin rasprodat i da je avion 100% popunjen, dok je let iz Berlina popunjen 80% posto.
- Veliki Ryanair, najveća niskotarfna avio-kompanija kreće sa svojim letovima iz Srbije.Za svoje prve letove odabrala je najveći grad u jugoistočnoj i centralnoj Srbiji i mi smo zbog toga veoma zahvalni. Nadam se da će u narednoj godini biti otvaranje, pored ove četiri najavljene, novih linija. - izjavio je Đurđanović
Delić atmosfere sa današnjeg otvaranja prve linije Ryanair-a
(foto: Fly from Niš)
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović takođe je istakao zadovoljstvo što ova avio-kompanija leti iz Niša i najavio je da će grad i narednih godina pomagati aerodromu na svom putu da se što bolje razvija.
- Najveća niskotarifna avio-kompanija, danas prvi put sleće na naš aerodrom. Želimo da iskoristimo priliku razvoja našeg aerodroma u ostale svrhe, ne samo kroz razvoj turizma, nego i razvoja privrede, saobraćaja, naučne saradnje i svega dobrog što donosi ovaj vid saobraćaja. - istakao je Bulatović
Prvim avionom Ryanair na ruti Berlin - Niš - Berlin upravljali su srpski piloti kapetan Vladimir Milićević,koji već 19 godina radi za najvećeg niskotarifnog avio-prevoznika, i mladi pilot Stefan Jovanović.

Ryanair i tokom zimskog reda letenja nastaviće sa uvođenjem novih destinacija i to ka Diseldorfu(Weeze), Bratislavi i Milanu(Bergamo). Cene karata za sve destinacije iz Niša, a povodom otvaranja prve linije do Berlina, mogu se kupiti po promo ceni od 9,99evra u jednom smeru do utorka u ponoć.

Kako je dočekan Ryanair možete pogledati u našem video prilogu, a opširnije fotografije sa današnjeg dočeka možete pogledati na našoj  fejsbuk stranici.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар