PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 16. септембар 2016.

Samsung Galaxy Note 7 mora biti isključen na letovima Wizz Air-a

(foto ilustraicija Fly from Niš)
Problematični telefon Samsung Galaxy Note 7 koji je u par slučajeva bio samozapaljiv zbog loše baterije, što je potvrdio i sam proizvođač Samsung, primorala je avio-kompanije širom sveta, pa i Wizz Air, da svojim putnicima ograniče ili potpuno zabrane unošenje ovih telefona u njihove avione.

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air tim povodom obavestio je sve putnike koji koriste ovaj tip telefona da ga mogu nositi sa sobom u ručni prtljag, ali nikako da bude upaljen kako od samog ulaska u avion, tokom samog leta i sve do napuštanja aviona.

- Wizz Air podseća sve putnike koji poseduju Samsung Galaxy Note 7 mobilne uređaje da ih isključivo mogu transportovati u ručnom prtljagu. Oni moraju biti ugašeni tokom celog leta, od ulaska u avion do izlaska iz njega. Punjenje ovih telefona na samom letu je strogo zabranjeno. U slučaju nekog problema sa telefonom odmah prijaviti kabiskoj posadi. Wizz Air se zahvaljuje svojim mušterijama na saradnji. - piše u saopštenju Wizz Air-a objavljenom na njihovoj zvaničnoj fejsbuk stranici
I Evropska agencija za bezbednost u avio-saobraćaju izdala je upozorenje svim avio-prevoznicima gde navode da je iz bezbednosnih razloga u avionima zabranjena upotreba gore pomenutog tipa telefona, zbog slučajava zapaljivanja baterije zbog kvara.

 

Tekst: A.P:
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар