PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 22. септембар 2016.

Wizz Air-om i narednog leta iz Niša

I narednog leta Nišlije će leteti Wizz Air-om (foto:  Fly from Niš)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air objavio je red letenja za letnju sezonu 2017.godine koji donosi neke izmene i neke dodatne letove u odnosu na ovogodišnju letnju i zimsku sezonu. Svakako najveća novina je ta što će Wizz Air od naredne letnje sezone za Dortmund leteti čak 3 puta nedeljno.

Wizz Air za sada ostaje na 5 linija i u narednoj godini, s tim što će na pojedinim linijama leteti drugim danima. Tako će za Malme i Dortmund umesto sredom i nedeljom odnosno utorkom i četvrtkom od kraja marta naredne godine leteti ponedeljkom i petkom za Malme i ponedeljkom, sredom i petkom za Dortmund. Takođe za Ajndhoven će se umesto ponedeljkom i petkom, leteti sredom i nedeljom. Memingen i Bazel ostaju dva puta nedeljno istim danima.

Karte se već sada mogu rezervisati preko sajta Wizz Air-a po ceni od 1799 dinara u jednom pravcu. Do kraja ovog meseca objavićemo i kompletan red letenja za zimsku i narednu letnju sezonu, a svakako to možete pogledati i na sajtu mađarskog niskotarifnog avio-prevoznika.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар