PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 05. септембар 2016.

Putnici: Približili smo se Evropi, sada je mnogo lakše

Srećni putnici ukrcavaju se u avion (foto: Fly from Niš)
Sve je više zadovoljnih putnika koji dolaze iz svih krajeva Srbije da bi po veoma niskim cenama avio karata leteli sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Putnici ne kriju zadovoljstvo što mogu da lete iz svog grada, neki od njih i prvi put, a neki od njih lete do Berlina da bi se dalje povezali za Porto u Portugaliji.
- Prvi put letim iz Niša. Doživeli smo i mi konačno kad uđemo u taksi do aerodroma. - oduševljana putnica prepričava svoj utisak za TV Zonu Plus
Jedan od putnika let do Berlina koristi kako bi se dalje konektovao ka svojoj krajnjoj destinaciji Portu, u Portugaliji. On kaže da je sada mnogo lepše putovati.
- Letim iz Niša do Berlina, pa onda od Berlina do Porta u Portugaliji. Približili smo se Evropi, sada je mnogo lakše. Ja sam ovde studirao i tako da su nas mlade priblizili Evropi. -ističe mladi putnik za RTV Belle Amie
Putnici se u jednom slažu, dolazak niskotarfnih avio-kompanija i otvaranje sve više linija ka evropskim gradovima je za njih pun pogodak. Od Makedonije pa do krajneg severa Srbije, od Novog Pazara pa do Bugarske, sve njih zajedno veže aerodrom "Konstantin Veliki" sa koga se po veoma povoljnim cenama lete zahvaljujući Wizz Air-u i Ryanair-u.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Zona Plus / RTV Belle Amie

Нема коментара:

Постави коментар