PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 09. септембар 2016.

Refundacija novca nova opcija Wizz Flex usluge

Bolja pogodnost usluge Wizz Flex; ilustracija;  (foto: Fly from Niš)
Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air objavila je juče da je unapredila svoju popularnu WIZZ Flex uslugu kako bi i još više poboljšavala putničko iskustvo.

Kao dodatak na neograničeni broj promena datuma, vremena i rute rezervisanih letova, putnici koji kupuju WIZZ Flex će ujedno imati i mogućnost da vrate svoj novac u vrednosti važeće rezervacije na svoj WIZZ račun preko sajta wizzair.com i da ga kasnije iskoriste za neku drugu rezervaciju na bilo kojoj od preko 450 Wizz Air-ovih linija.

Putnici koji kupuju WIZZ Flex karte mogu promeniti svoje rezervacije do tri sata pre planiranog vremena leta preko sajta wizzair.com. U slučaju da promene datum, vreme ili rutu leta, nadoknada za izvršenu promenu neće im iti naplaćena, ali ako je karta za novoizabrani let skuplja oni će morati da plate samo tu razliku u ceni.

Tim povodom komercijlani direktor Wizz Air-a, Džordž Mihalopulos izjavio da stalno teže da poboljšaju putničko iskustvo u svakom segmentu putovanja sa WIZZ-om.

- Postoji značajana tražnja putnika za proizvodom koji će im omogućiti da prebace novac na svoj WIZZ platni račun ako žele da otkažu rezervaciju. Unapređena WIZZ Flex opcija nudi baš to! - rekao je Mihalopulos
WIZZ Flex se može izabrati tokom procesa rezervacije i kupovine karte jednostavnim klikom i po ceni od samo 15 evra po letu i po putniku. Svi detalji koji objašnjavaju nova unapređena pravila WIZZ Flex usluge se mogu pronaći na sajtu.

Putnici koji kupe Plus tarifu nakon rezervacije takođe mogu uživati u prednostima unapređene WIZZ Flex tarife kao i u drugim WIZZ-ovim uslugama koje su uključene u ovaj paket.

Podsetimo da Wizz Air-om iz Niša možete leteti ka 5 destinacija u Evropi i to ka Bazelu, Malmeu, Memingenu, Ajndhovenu, Dortmundu.


Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар