PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 01. септембар 2016.

Srpski kapetan na prvom letu Ryanair-a iz Niša govorio za Tango Six

ilustracija ; (foto: ryanair.com)
Putnici koji lete sa niškog aerodroma posle 3 godine ponovo će čuti obraćanje na srpskom jeziku, pošto je za ovu priliku izabran kapetan iz Srbije, Vladimir Milićević, koji 19 godina radi za ovu kompaniju i koje će im poželeti dobrodošlicu na ovom letu.

On je u intervju za vazduhoplovni portal Tango Six, izjavio da mu je veoma drago da posle toliko godina pregovora oko dolaska Ryanair-a na tržište Srbije konačno to desilo. On je istakao kako mu je ukazana velika čast što je on baš izabran za prvi let do Niša.
- Traju skoro deset godina, s time da se u zadnjih šest inteziviralo, a u zadnjih skoro godinu privelo kraju. Skoro da sam od samog početka u toj priči. Rekao bih po svim osnovama da sam bio umešan u raznim trenucima. Teško mi je da izdvojim posebno neki detalj. -ističe Milićević
On ističe da se aerodrom Niš i njegovi radnici profesionalno spremili da mogu njihov avion da opsluže za 25 minuta, 5 minuta manje nego avion Wizz Air-a, koliko je bio zahtev Ryanair-a.
- Morali su da ispune zahteve oko standarda komercijalnog prihvata i otpreme, kao i bezbedonosnih uslova za letenje sa aerodroma. Po svim svetskim važećim pravilima i propisima. Što su u Nišu svetski profesionalno odradili. Sada su u stanju, što je i naš zahtev, da za 25 minuta urade turnaround. Efikasan prihvat i otprema putnika se podrazumevaju, oprema za opsluživanje aviona, ATC i drugo. - kaže Milićević
Opširniji intervju koji je kapetan Vladimir Milićević dao za Tango Six možete pročitati ovde.

Podsetimo da će Ryanair prvi svoj let obaviti već u nedelju, 4.septembra, za Berlin. Avioni ove kompanije ka ovoj nemačkoj destinaciji saobraćaće svakog četvrtka i nedelje. Ovo nije sve kada se radi o novim linijama iz Niša, jer će pomenuta kompanija početkom zimskog reda letenja leteti i za Diseldorf(Weeze), Bratislavu i Milano(Bergamo).


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Tango Six

Нема коментара:

Постави коментар