PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 13. децембар 2016.

Direktor Air Serbia-e: Ryanair koji leti iz Niša nam ne predstavlja konkurenciju

ilustracija (foto: seas.rs)
Direktor Air Serbia-e, Dane Kondić, govoreći na prvom Vazduhoplovnom samitu jugoistočne Evrope koji je održava u Beogradu rekao je diskutujući na panelu posvećenom razvoju tržišta, da razvoj low cost saobraćaja iz Niša kao i dolazak Ryanair nije uticao na broj putnika koji lete sa srpskom nacionalnom avio-kompanijom.

On je istakao da dolazak Ryanair-a nije smanjio broj putnika koji lete Air Serbia-om, čak se taj broj putnika u odnosu na prošlu godinu povećao.
- Šta se desilo u Nišu to je dobro za Niš, ali nisam siguran koliko je cena karte od 9 evra opstati kao takva niska. Ljudi zaboravljaju da mi letimo ka primarnim aerodromima u svetu koji su mnogo povoljniji za putnike - izjavio je između ostalog direktor Kondić na prvom vazduhovnoplovnom samitu jugoistocne Evrope u Beogradu
Podsetimo da nacionalni avio prevoznik već 7 godina za redom nema redovnog saobraćaja iz Niša, poslednji let bio je 2009.godine kada je Jat Airways leteo za Cirih.

Trenutno sa niškog aerodroma možete leteti ka 9 destinacija širom Evrope niskotarifnim prevoznicima Ryanair-a i Wizz Air, a od naredne ka Cirihu Swiss(od 2.aprila) i Germania Flug(od 23.juna).

*Portal Fly from Niš jedan je od medijskih partnera prvog Vazduhoplovnog samita jugostočne Evrope u Beogradu koji izveštava sa ovog skupa


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар