PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 22. децембар 2016.

Nagrade za aerodrom "Konstantin Veliki"

ilustracija (foto arhiva Aerodrom Nis)
Dobri poslovni rezultati kao i rekordni broj putnika u ovoj godini, niški aerodrom "Konstantin Veliki"  nagrađen je tim povodom plaketom Regionalne privredne komore kao i poveljom gradske opštine Crveni Krst čijoj teritoriji pripada.

Dodela priznanja u RPK Nis (foto: FB Aerodrom Nis)
Direktor aerodroma Niš, Vladica Đurđanović, rekao je da su počastvovani ovim priznanjima koja su posledica uspešne strategije razvoja niške vazdušne luke i da će stremiti da to opravdaju. On je naglasio pritom da će aerodrom već naredne godine imati preko 300.000 putnika.
- Sa 11 destinacija(uključujući i kargo liniju do Istanbula) i 5 avio-kompanija, kao i prevezenih 125.000 putnika i 4000 tona robe to predstavlja impozantan uspeh za prethodne dve godine -  izjavio je Đurđanović, a prenosi RTV Belle Amie
Podsetimo da trenutno sa niškog aerodroma možete leteti ka 9 destinacija širom Evrope koristeći usluge dveju niskotarifnih avio-kompanija Ryanair i Wizz Air. Već naredne godine iz Niša moćiće da se leti i ka Cirihu i to SWISS-om od 2.aprila i Germania Flug-om od 23.juna.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

  1. Cestitam na dobijenu pohvalu koju ste naravno i zasluzili, zelim vam i za buduce veliki uspeh.Leteo sam za ovo kratko vreme vec nekoliko puta iz Berlina za Nis i obratno, odusevljen sam vradnim personalom Aerodroma,malo manje sam zadoviljan sa daljim uslovima putovanja iz Nisa do Negotina i dalje prema Kladovo, najme zadnji autobus polazi iz Nisa u 16,15 a Avion slece oko 15,10, ukoliko kasni ostane jedino moguci prevoz. Taxi. Moj predlog, jos jedan autobus oko 17-18 casova.Veniki pozdrav, N. Vojkic, vidimo se.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postovani Fly from Nis je info portal koji pise o letovima iz Nisa. Vasu sugestiju i pohlavu mozete uputiti preko sajta niskog aerodroma nis-airport.com ili facebook.com/nisairport

      Избриши