PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 20. децембар 2016.

Popusti kod Wizz Air-a do kraja nedelje

ilustracija (foto arhiva FFN)
Ukoliko planirate da posetite neki od planinskih centara u blizini gradova do kojih leti Wizz Air, imate priliku da od danas pa do 26.decembra uštedite 15 € (1990 RSD) pri kupovini avio karte na sajtu wizzair.com,u kojoj je uračunata i skijaška oprema, koristeći Wizz šifru "GOSKI".

*Popust od 15 € primenjuje se na ukupnu cenu bilo koje rezervacije obavljene na wizzair.com između 20. decembra i 26. decembra 2016. za svaki komad sportske opreme za koji je plaćena naknada tokom rezervacije. Unesite WIZZ šifru „GOSKI“ na stranici za izbor da biste iskoristili pogodnosti popusta na rezervaciju ako obuhvata sportsku opremu. Ova promocija se ne primenjuje na plaćanje naknade za sportsku opremu dodatu rezervaciji nakon dovršavanja prvobitne rezervacije. Broj dostupnih sedišta je ograničen. Možete da pronađete dodatne informacije o sportskoj opremi ako kliknete ovde.

Još jedna akcija kod Wizz Air-a do kraja nedelje na kupovinu WIZZ Flex paketa koji je do 26.decembra snižen 50%. Kupovinom WIZZ Flex-a prilikom rezervacije avio karte možete do 3 sata pre leta da promenite datum letenja i izaberete neku novu rutu. Više o ovoj opciji možete pročitati ovde.

* Popust od 50% odnosi se na naknadu WIZZ Flex samo ako kupujete WIZZ Flex uslugu kao deo nove rezervacije leta preko wizzair.com ili mobilne aplikacije između 20. decembra do 23:59 (CET) 26. decembra 2016. godine.


izvor:  Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар