PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 02. децембар 2016.

Đurđanović: Nema najavljenih čarter letova u zimskoj sezoni

ilustracija (foto arhiva: Fly from Nis)
Po svemu sudeći na niškom aerodromu ove zimske sezone neće biti organizovanih čarter letova , a samim tim ni ruskih turista koji su organizovano avionima dolazili radi skijanja na Kopaoniku. 

Kako je direktor aerodroma "Konstantin Veliki" izjavio gostujući na RTV Belle Amie, čarter letova za razliku od prethodne dve sezone neće biti, ističući pritom da će turista iz Rusije verovatno biti, kao i ranije koji će skijati na Kopanioku, samo što će sletati u Beograd zbog toga što će to biti u organizaciji beogradskih turističkih agencija.
- Za sada nemamo najavljene čarter letove. Sa druge strane Wizz Air i Ryanair na određenim destinacijama uveli su dodatne letove oko nove godine. Čarter letova iz Rusije na niškom aeodromu neće biti, ali će ruski turisti najverovatnije sletati na beogradski aerodrom. Kada se organizuju beogradske turističke agencije one forsiraju Beograd, a kada bi se  niške takođe organizovale sigurno bi forsirale Niš. - rekao je Đurđanović za RTV Belle Amie
Podsetimo da je u prethodne dve zimske sezone u organiziciji R-tursa i drugih agenicija bilo realizovano nekoliko letove do Moskve i Kaluge.  Po prvi put su turisti iz Kaluge ove godine i tokom letnje sezone boravili u ovom delu Srbije.

Sa druge strane niskotarifne avio-kompanije Ryanair-a i Wizz Air-a dodatnim danima tokom novogodišnjih praznika prevoziće svoje putnike na letovima ka Bratislavi, Berlinu i Dortmundu.

Podsetimo da pored gore pomenutih destinacija iz Niša možete leteti i ka Malmeu, Bazelu, Ajndhovenu, Memingenu, Diseldorfu(aerodrom Weeze), Milanu(Bergamo).

Tekst: A.P.
Fly from Niš / RTV Belle Amie

Нема коментара:

Постави коментар