PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 01. децембар 2016.

Niški aerodrom jedan od učesnika Vazduhoplovnog samita jugoistočne Evrope

(foto: seas2016.rs)
Prvi Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope(Southeast Europe Aviation Summit – SEAS 2016) održaće se od 13. - 14. decembra u Beogradu koji će okupiti kompanije iz sveta avijacije. Među 27 kompanija na ovom samitu predstvaiće se i niški aerodrom "Konstantin Veliki", gde će direktor Vladica Đurđanović tokom drugog dana ovog samita zajedno sa drugim predstavnicima aerodroma u regionu govoriti o postignutim rezultatima.

Drugog dana vodiće se panel diskusija na temu potrage za svetlijom budućnošću malih aerodroma u regionu gde će pored direktora niškog aerodroma govoriti i predstavnici aerodroma Pula, Zadar, Banja Luka, kao i Ponikva kod Užica.

Skupu će se prvog dana obratiti premijer Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, a posle njega govoriće i generalni direktor Etihad Airways-a Džejms Hogan kao i generalni direktor nacionalnog avio-prevoznika Air Serbia Dane Kondić. Svoje planove i programe poslovanja izneće i predstavnici neke od vodećih svetskih kompanija iz oblasti avio industrije poput Embraera, Bombardiea, Suhoja i Micubišija. Takođe će tokom ovog dvodnevnog samita razgovarati na teme posvećene održavanju vazduhoplova na kome će govoriti predstavnici Jat i Adria tehnike, a biće i reći i o kontroli letenja gde će se obratiti predstvanici SMATSA-e, kao i predstavnici iz okruženja Bugarske i Hrvatske.

Našem portalu ukazana je ta čast da budemo jedni od medijskih partnera na ovom regionalnom samitu koji će se po prvi put održati. Posetioci našeg portala biće u prilici da čitaju neke zanimljive intervjue koje ćemo uraditi sa predstavnicima avio-kompanija, aerodroma , kao i drugim ljudima iz sveta vazduhoplovstva koji će govoriti na ovom samitu.


Fly from Niš Team

2 коментара:

  1. Bravo za Fly from Niš portal! Samo tako nastavite, redovno vas pratim i ponosan sam na moj grad. Najzad je krenulo i nema nazad. Letimo u bolju budućnost.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na podrsci. Iako radimo ovo volonterski trudimo se da pruzimo pravi informacije i vise o toga, ono sto bi jednog prosecnog putnika moglo da zanima koji se odluci da leti iz Nisa ili do Nisa.

      Избриши