PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 03. април 2018.

25% veći broj putnika za prva tri meseca u odnosu na isti period 2017.godine

ilustracija; (foto: FB @nisairport)
Niški Aerodrom "Konstantin Veliki" nastavlja da beleži rekordne rezultate, i pored dešavanja koja se događaju u vezi njega u prethodnih nekoliko dana, i na taj način još jednom potvđuje sve teze da je itektako važan i značajan za ovaj region i sam grad Niš.

Za prethodna tri meseca sa niške vazdušne luke ka 11 odnosno 10 destinacija( od letnje sezone) letelo je blizu 85.000 putnika što predstavlja rast za više od 25% za isti period(januar - mart) u 2017.godini. Tada je sa "Konstantina Velikog" letelo 66.200 putnika.

Podsetimo da je aerodrom od letnje sezone koja je 25.marta startovala izgubio liniju do Ajndhovena, ali da je Wizz Air povećao broj letova ka Bazelu sa 2 nedeljno na 3 puta nedeljno(utorak, četvrtak i subota). SWISS će takođe tokom letnje sezone odnosno od 20 juna leteti ka Cirihu čak 3 puta nedeljno i to sredom, petkom i nedeljom.

Putnici iz Niša mogu leteti direktno i to još ka Berlinu (Ryanair), Bratislavi (Ryanair), Diseldorfu odnosno aerodromu Weeze (Ryanair), Dortmundu (Wizz Air), Malmeu (Wizz Air), Memigenu(Wizz Air), Milanu odnosno aerodromu Bergamo (Ryanair), Stokholmu odnosno aerodromu Skavsta (Ryanair).

Možda su ova dešavanja u vezi aerodroma sada prava prilika da pokažemo koliko nam on znači tako što ćemo u velikom broju leteti sa njega, kako bi pokazali sav njegov značaj postojanja i da je on naša veza sa svetom.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар