PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 02. април 2018.

Gradonačelnik: Cene taksi ostaju nepromenjene, biće novih zapošljavanja na Aerodromu

Cena taksi ostaje ista, uverava Gradonačelnik (foto arhiva Fly from Niš)
Gradonačelnik Niša u izjavi za današnji broj Narodnih novina izjavio je da građani Niša kao ni radnici aerodroma ne treba da brinu za opstanak aerodroma "Konstantin Veliki".  On je između ostalog istakao da će cena taksi ostati nepromenjena i da zbog potreba da aerodrom radi 24h biti novih zapošljavanja.

Gradonačelnik demantuje tvrdnje da grad aerodrom poklanja,  ističući pritom da su po pitanju funkcionisanja dostigli određeni limit i da više od toga ne mogu.
- Potrebno  je da se uspeh koji je oaerodrom ostvario sada održava, a to zahteva puno para, da ne govorimo koliko treba uložiti i investirati u  dalji razvoj vazdušne luke u Nišu. - kaže Bulatović u izjavi za "Narodne novine"
(foto; Fly from Niš)
On kaže da treba da budemo zadovoljni što je država stala iza aerodroma u našem gradu , te da ako Vam neko ponudi bolje uslove to treba iskoristiti.

Gradonačelnik najavljuje da zbog toga što će aerodrom raditi 24 časa kao alternativni aerodroma i da će biti novih primanja ljudi. On je istakao da niko neće biti ugrožen ovo odlukom, pa ni zaposleni na Aerodromu "Konstantin Veliki".

Bulatović kaže da je uvek država priskakala aerodrom Niš u pomoć i da je Nišu u interesu da se ova vazdušna luka razvija. Ako se ne ulaže u opremu i ako se stalno ne prate standardi, u jednom trenutku da se ne ispune zahtevi avio-kompanija i onda ćemo biti svi u gubitku istakao je gradonačelnik Niša.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар