PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 25. април 2018.

Može da se dogodi da aerodrom ostane u vlasništvu grada

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Tokom današnje posete Nišu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić između ostalog izjavio da država još nije donela odluku o vlasničkoj strukturi aerodroma "Konstantin Veliki" i da postoji mogućnost da aerodrom ostane gradu.

Kako pišu "Južne Vesti", predsednik Srbije rekao je da u niški aerodrom treba da se uloži 15 od 20 miliona evra kako bi nastavio sa daljim razvojem, ali da ukoliko Niš neće, država će ulagati u druge aerodrome koji će za 3 godine imati veći rast od Niša.
- Potrebno je da se uloži 15-20 miliona evra da bi aerodrom nastavio da raste. Vi smatrate da ne treba to? Nego da grad Niš ulaže? Nama lakše. Samo nemojte da obmanjujete građane i nemojte ljudima da govorite da je država strano telo u Nišu, jer se odmah javljaju svi drugi koji će odmah da imaju za 3 godine više putnika nego Niš - kaže Vučić, a prenosi portal "Južne Vesti"
Podsetimo gradsko Veće grada Niša krajem prošlog meseca donelo je odluku da svu imovinu i vlasnička prava prenose na republiku, o tome je već trebalo početkom ovog meseca da se izjasne odbornici grada u Skupštini no nakon što je pomerena odluka, o novom danu nije doneta za sada.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Južne Vesti

Нема коментара:

Постави коментар