PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 18. април 2018.

Air Serbia razmatra pokretanje linije iz Niša

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Nacionalni prevoznik Air Serbia razmatra otvaranje nekoliko novih linija, među kojima je i Niš kao destinacija. Prema pisanju portala "EX-YU Aviation News-a", Air Serbia planira da leti i do Mostara, ali i Brača.

Da li će se Niš posle mnogo godina, poslednji let Jat Airways-a za Cirih 2009.godine, ponovo naći na mapi nacionalnog prevoznika i do koje će to destinacije leteti Air Serbia ostaje da se vidi. Ono što je ministarka Zorana Mihajlović nedavno izjavila je da bi nacionalni prevoznik mogao da pokrene liniju do Beograda i to do kraja ove godine.

Podsetimo da se do Beograda već letelo u nekoliko navrata od 1986., pa i 2003. odnosno 2004.godine.  Do Beograda se isto razmišljalo i tokom 2013.godine kada je Air Serbia počela da radi, ali se data rukovodstvo nacionalnog prevoznika odlučilo za let Beograd - Varna.  Eventulno uvođenje ove linije pokazaće da li su putnici sa  aerodroma "Konstantin Veliki" voljni da koriste ovakav vid transfera i koliko u tom smislu, makar kada je reč o evropskim destinacijama, Air Serbia može da konkuriše SWISS-u koji pored redovne linije do Ciriha ima i transferne putnike iz Niša za njegove destinacije u ponudi širom Evrope i sveta, kao i po pitanju cena avio-karata.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар