PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 08. април 2018.

Katovice - konekcija preko aerodroma Dortmund

Aerodrom Dortmund (foto: dortmund-airport.com)
STRANICA SE TRENUTNO AZURIRA!

Svi koji planiraju da koriste aerodrom Dortmund kao konekcioni aerodrom za dalje putovanje ka zapadnoj Evropi mogu to da učine i tokom ove letnje sezone. Sagledavajući destinacije i vremena polazaka i dolazaka koje nudi aerodrom Dortmund izdvojili smo ovoga puta Katovice (Poljska) kao destiniciju.

Putnici će moći da se istog dana konektuju ka toj destinaciji i u odlasku i u povratku. Ukoliko pak želite da par dana provedete u Dortmundu na svom putu ka konačnom odredištu ka nekoj drugoj destinaciji ili povratku u Niš ovde se možete informisati detaljnije.

Skrećemo Vam pažnju da ukoliko planirate da nastavite da se konektujete ka nekoj drugoj destinaciji, koja je prikazana u tabeli, još jednom proverite na sajtu avio-kompanije vremena dolazaka i odlazaka kako ne bi se desilo da propustite Vaš konekcioni let i ostanete na aerodromu.

U tabeli su date polazne i krajnje destinacije, takođe vreme dolaska i odlaska sa aerodroma Dortmund, kog dana se možete konektovati i na kraju koja avio-kompanija leti na odredjenoj destinaciji.

DIREKTNE DESTINACIJE SA PRESEDANJEM PREKO AERODROMA DORTMUND
Početna destinacija
Krajna destinacija
Dolazak
Odlazak
Dan
Kompanija
Niš (via Dortmund) Katowice(KTW) 14:25 17:20 1---5-- WIZZ AIR

POVRATAK
Početna destinacija
Krajna destinacija
Dolazak
Odlazak
Dan
Kompanija
Katowice(KTW) Niš (via Dortmund) 07:55 09:10 1---5-- WIZZ AIR
red letenja preuzet sa sajta aerodroma Dortmund

Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар