PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 09. април 2018.

Do Londona ili Porta preko aerodroma u Bazelu

Aerodrom Bazel; ilustracija (foto: panoramio.com)
STRANICA SE TRENUTNO AZURIRA!

Od letnjeg reda letenja putnici koji budu leteli iz Niša ka Bazelu moćiće da se preko ovog aerodroma konektuju ka aerodromima u zapadnoj Evropi koristeći usluge drugih avio-prevoznika.

Wizz Air tokom letnjeg reda letenja do Bazela leti svakog utorka, četvrtka i subote do 29.maja leteti u terminu 17:25(sletanje) odnosno 17:55(poletanje) čime je praktično omogućeno da se putnici direktno konektuju koristeći usluge drugih prevoznika iste večeri. Od 31.maja pa sve do kraja letnjeg reda letenja na snazi će biti drugo vreme sletanja(18:45) odnosno vreme poletanja(19:15) sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki", što će praktično značiti da će putnici morati da se konektuju u jutarnjim satima sledećeg dana ka drugim destinacijama. Ukoliko pak želite da par dana provedete u Bazelu na svom putu ka konačnom odredištu ovde možete preuzeti red letenja i informisati se.

Skrećemo Vam pažnju da ukoliko planirate da nastavite da se konektujete ka nekoj drugoj destinaciji, koja je prikazana u tabeli, još jednom proverite na sajtu avio-kompanije vremena dolazaka i odlazaka kako ne bi se desilo da propustite Vaš konekcioni let i ostanete na aerodromu.

U tabeli su date polazne i krajnje destinacije, takođe vreme dolaska i odlaska sa aerodroma Bazel, kog dana se možete konektovati i na kraju koja avio-kompanija leti na određenoj destinaciji.

DIREKTNE DESTINACIJE SA PRESEDANJEM
Početna destinacija Krajna destinacija Dolazak Odlazak Dan Kompanija
Niš (via Basel) London(LGW) 20:05 21:45 -2--6-- EASYJET
Niš (via Basel) Porto(OPO) 20:05 22:00 -----6- EASYJET

POVRATAK
Početna destinacija Krajna destinacija Dolazak Odlazak Dan Kompanija
London(LGW) Niš (via Basel) 09:40 15:25 -----6- EASYJET
Porto(OPO) Niš (via Basel) 10:25 15:25 -2-4--- EASYJET
*svi podaci reda letenja preuzeti sa sajta Aerodroma Bazel


Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар